Politika kolačića kompanije William Hill

Ova Politika kolačića objašnjava sve što treba da znate o kolačićima, šta su oni, kako ih koristimo i šta to znači za vas. Ako nastavite da koristite našu veb lokaciju, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića u skladu sa našom Politikom kolačića.

Ako imate bilo kakvih pitanja u bilo kom trenutku, pošaljite nam e-poštu na dataprotection@williamhill.com ili nam pišite na adresu William Hill Online, 6/1 Waterport Place, Gibraltar, GX11 1AA.

Šta su kolačići?

„Kolačić“ je mala tekstualna datoteka koja se preuzima na bilo koji veb pregledač koji koristite za pristup uslugama kompanije William Hill. Kolačići nam ne pomažu samo da optimizujemo vaše korišćenje naših usluga i pružimo vam personalizovane usluge, već nam takođe pomažu da se pridržavamo određenih zakonskih i regulatornih zahteva.

Kolačići ne sadrže viruse i ne mogu da instaliraju malver ili drugi zlonamerni softver na vaš uređaj.

Vrste kolačića koje koristimo i zašto

Različite vrste kolačića služe različitim funkcijama. Koristimo kolačiće u sledeće svrhe:

  • da vam se dozvoli da ostanete prijavljeni dok pregledate naše veb stranice,
  • da se zapamte vaše željene postavke dok koristite veb lokaciju (kao što je jezik),
  • da biste koristili svoj William Hill račun za postavljanje uloga ili igranje igara na različitim delovima veb lokacije i za popunjavanje vašeg listića za klađenje,
  • u naše sopstvene analitičke svrhe, kako bismo mogli da identifikujemo gde su klijenti naišli na tehničke probleme na veb stranicama i poboljšamo iskustvo naših klijenata,
  • za sakupljanje informacija o vašoj interakciji sa našom veb lokacijom u marketinške svrhe,
  • za ciljanje i reklamiranje kolačića koji će nam pomoći da vam dostavimo odgovarajući sadržaj i da vam prikažemo odgovarajuće ponude,
  • u svrhe sprečavanja prevara, kao što su otkrivanje duplih naloga, slučajeva zloupotrebe bonusa ili povezanih naloga,
  • za dobijanje informacija o bilo kom uređaju koji koristite za pristup našim uslugama (kao što su tip uređaja, podaci o geo-lokaciji, informacije o pregledaču i IP adresa),
  • da bismo se pridržavali određenih zakonskih i regulatornih obaveza kao što su naši zahtevi za sprečavanje pranja novca, društvena odgovornost da se suprotstavimo korišćenju naših usluga u svrhe finansiranja terorizma, i
  • da bi nam se dozvolilo da proverimo iz koje se nadležnosti kladite (u slučaju da nam zatrebaju informacije iz regulatornih razloga).

Kolačići koje koristimo nam pružaju podatke samo kada posećujete našu veb lokaciju.

Podaci prikupljeni korišćenjem kolačića se mogu deliti sa agencijama za sprovođenje zakona i drugim regulatornim organizacijama u kojima postoji takva zakonska obaveza.

Upravljanje kolačićima

Kao što možete da primetite iz gorenavedenog, koristimo kolačiće samo zbog toga da bismo bili sigurni da ćete imati najbolje moguće iskustvo koristeći William Hill i da smo u potpunosti usklađeni sa važećim zakonima i propisima.

Možete da kontrolišete željene postavke kolačića, ali obratite pažnju na to da bez određenih kolačića možda nećemo moći da vam pružimo uslugu (na primer, možda nećemo moći da se pridržavamo naših zakonskih obaveza) ili možda nećete moći da potpuno uživate u našoj veb lokaciji (na primer, možda ćete morati da se prijavite svaki put kada promenite stranicu ili vaš listić za klađenje neće beležiti vaše odabire dok se krećete kroz različita tržišta).

Pogledajte http://www.aboutcookies.org.uk/managing-cookies za više informacija o tome kako da upravljate željenim postavkama.

Gde mogu dobiti više informacija

Ako želite da saznate više o tome kako koristimo kolačiće, pošaljite nam e-poštu na dataprotection@williamhill.com

 

 

 

Still looking for answers? Contact Us
Back to top